info@mkkh.nl       |      06-38927283

Werkwijze en tarieven

Eerste consult

Het eerste consult van een homeopathische behandeling is een kennismaking met elkaar. Al jouw klachten worden besproken en om een volledig beeld te krijgen, vraag ik ook naar aandoeningen die in de familie voorkomen, je eigen ziektegeschiedenis, belangrijke of ingrijpende gebeurtenissen in je leven, hoe je ‘in het leven’ staat, en eventueel medicijngebruik. Op dit ’totale plaatje’ wordt een homeopathisch middel voorgeschreven. Ik neem graag ruim de tijd voor je verhaal, een eerste consult duurt meestal 1,5 tot 2 uur.

 

Vervolgconsulten

De vervolgconsulten zijn gericht op het volgen van de effecten van de behandeling. Als het nodig is kunnen we de middelen of de inname van de middelen worden bijstellen. Het is daarom belangrijk dat je tijdens de behandeling goed in de gaten houdt welke veranderingen je merkt bij jezelf. Dat kunnen lichamelijke veranderingen zijn, maar ook veranderingen op emotioneel vlak, of in energie.Vervolgconsulten duren ongeveer een uur, maar dit is slechts een indicatie, afhankelijk van de klachten of het gesprek kan hiervan afgeweken worden. Vervolgconsulten worden meestal 4 tot 6 weken na elkaar gepland. Maar ook dit is afhankelijk van de klachten, in sommige gevallen kan de tussenliggende periode langer zijn.

 

Telefonische-/e-mailconsulten

Als je tussen twee afspraken in vragen hebt over de behandeling, middelen of inname, dan kun je telefonisch of per mail contact opnemen. Dit is bij de consultprijs inbegrepen als het om de behandelde klachten gaat. 

Bij nieuwe klachten wordt een telefonisch consult in rekening gebracht. 

Tarieven:

Eerste consult                                    € 100,-  

Vervolgconsulten                                € 75,-

Acute of telefonische consulten       € 45,-

De meeste verzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de behandeling door een homeopaat die is aangesloten bij de NVKH, afhankelijk van het soort verzekering dat je hebt. 

Klik hier voor een overzicht per verzekeraar; Vergoedingen overzicht 2024.pdf

Ik neem ruim de tijd voor je, dus als het je niet lukt de afspraak na te komen dan graag minimaal 24 uur van tevoren afzeggen, zodat ik iemand anders in kan plannen, en geen kosten hoef te berekenen.

Ik werk ook ambulant, dus mocht het nodig zijn kom ik graag bij jou thuis.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Bel of mail naar onderstaande, ik reageer op werkdagen binnen 48 uur, bij spoed; laat een bericht achter, dan bel ik zo snel mogelijk terug.
 info@mkkh.nl
06-38927283
Postadres: Lage Heurnseweg 1a, 7095AA de Heurne
Praktijkadres: Maurits Prinsstraat 6, 7091CV Dinxperlo (Kulturhus)

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) en RBCZ . De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De NVKH heeft voor al haar leden voorzien in een collectieve aansluiting bij de door het Ministerie erkende geschillencommissie Quasir.

KVK nr 86262130